Rijnstate prikt bijna tienduizend boosters in minder dan een maand tijdOp woensdag 22 december hebben de laatste medewerkers van Rijnstate een boostervaccinatie ontvangen. In totaal hebben we bijna tienduizend prikken gezet in amper vier weken tijd.

Naast onze eigen zorgmedewerkers, het ambulancepersoneel en medewerkers en artsen van huisartsenpraktijken in Arnhem en omstreken hebben we allergiepatiënten, diëtisten en medewerkers van verschillende fysiotherapiepraktijken gevaccineerd. In samenwerking met de GGD vaccineerden we ook het personeel van Pro Persona, Liemerije, Driestroom, Pactum, STMG, Icare, de Radiotherapiegroep en De Zeeg.

“We zijn extra blij dat we ook zorgmedewerkers buiten ons ziekenhuis een vaccinatie hebben kunnen geven”, reageert projectleider Selma Wilkeshuis. “Zo vergroten we de bescherming rondom onze patiënten, ook als ze niet in ons huis liggen. Dat is voor Rijnstate en haar zorgpartners van grote toegevoegde waarde.”

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: