Rijnstate houdt voorlopig vast aan coronamaatregelenDe in Nederland geldende coronamaatregelen zijn snel versoepeld. Dit is goed nieuws, maar voor mensen met een kwetsbare gezondheid kunnen de versoepelingen spannend zijn. Als ziekenhuis voelen wij ons daar verantwoordelijk voor. Daarom houden we in Rijnstate nog even vast aan de meeste coronamaatregelen, zoals het dragen van een mondneusmasker en het houden van 1,5 meter afstand.

Heeft u een afspraak op de polikliniek? Dan mag u vanaf woensdag 23 maart - als dat noodzakelijk is - met maximaal twee begeleiders komen. Wel geldt dan nog steeds het dringende advies om 1,5 meter afstand te houden en een mondneusmasker te dragen. 

Stap voor stap en verantwoord

We bekijken stap voor stap wanneer we verantwoord en veilig versoepelingen kunnen doorvoeren. Houd hiervoor onze website en social media kanalen in de gaten.

Kijk voor de actuele coronamaatregelen en bezoekregels op onze pagina over het coronavirus.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: