Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Formele erkenning NOC*NSF nu ook voor Radiologie van Rijnstate voor begeleiding van topsportersNa enkele specialisten van de afdeling Orthopedie en Traumachirurgie van Rijnstate, ontvangen nu ook vier radiologen de formele erkenning High Performance (HP) Partner TeamNL van NOC*NSF voor de behandeling van TeamNL sporters.

Sinds 2018 mogen enkele van onze specialisten van Orthopedie en Traumachirurgie zich High Performance Partners van TeamNL noemen. Deze erkenning is verlengd voor drie jaar.

Nu ontvangen vier radiologen van de afdeling Radiologie deze formele erkenning. Dit als waardering voor hun bijdrage aan de ontwikkeling en prestaties van Nederlandse topsporters. NOC*NSF selecteert hun partners aan de hand van bewezen kennis en kunde om bij te dragen aan zo gezond mogelijk presteren van de sporters van TeamNL.

Bijdrage aan doorontwikkeling sportgeneeskunde

Wim van Harten, voorzitter Raad van Bestuur Rijnstate: “Ik ben trots op onze medewerkers en specialisten voor hun inzet om topsporters zo snel en goed mogelijk te begeleiden op medisch gebied. Wij dragen bij aan de doorontwikkeling van topsportgeneeskunde in Nederland. Denk daarbij ook aan de jarenlange samenwerking met Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP). Deze formele erkenning van NOC*NSF voor meerdere specialismen en afdelingen past binnen deze doorontwikkeling.”

Marjolijn van Kints, MSK radioloog Rijnstate: “De radiologische diagnostiek is van belang voor onder andere de orthopedisch chirurg, samen komen we tot de beste diagnose en behandeling. Onze gezamenlijke kennis en aanpak maakt dat we optimaal kunnen meedenken met de patiënt met een sportblessure. Een blessure van een voetballer vraagt om een andere benadering dan die van een danser. We hebben 20 jaar gebouwd aan onze expertise. Deze formele erkenning is een waardering voor ons werk in Rijnstate”.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: