Rijnstate doet mee aan Nationale Groente- en FruitdagRijnstate wil een voorbeeldfunctie hebben wat betreft goede voeding. Daarom doen wij op 14 oktober mee aan de Nationale Groente- en Fruitdag.

Voeding maakt onderdeel uit van een optimale behandeling en heeft een positieve invloed op de gezondheid. Het draagt bij aan het herstel van patiënten, aan een gezonde werkomgeving én aan een gezondere voedselkeuze voor bezoekers.

Zo is Rijnstate kernpartner van de Alliantie Voeding en aangesloten bij de Voorhoede Ziekenhuizen van Goede Zorg Proef je. Ook werken we samen met onder andere Wageningen University & Research om wetenschappelijke inzichten over voeding en bewegen persoonlijk toepasbaar te maken in de zorg.

Groente en fruit voor patiënten en medewerkers

Op 14 oktober, de Nationale Groente- en Fruitdag, delen we op verschillende plekken in onze organisatie een groente- en fruitsnack uit aan patiënten. Ook bieden we onze medewerkers kleurrijke gerechten met veel groente en fruit aan in ons personeelsrestaurant. Medewerkers kunnen vandaag een draai geven aan het ‘Rad van Groente en Fruit’ en een prijs winnen in de vorm van groenten en fruit. Daarnaast maken ze kans op een van de drie fruitmanden als ze raden hoeveel appels er in een Kuubkist met appels zitten.

Meer informatie over deze actie vind je op de website van NAGF.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: