Werkzaamheden A50, Kluizeweg in Arnhem en parkeerterrein ZevenaarDe komende tijd zijn er werkzaamheden die van invloed kunnen zijn op de bereikbaarheid van Rijnstate Arnhem. Daarnaast zijn er tijdelijk minder parkeerplekken in Rijnstate Zevenaar

Van 5 t/m 12 juli: werkzaamheden A50 

Tussen knooppunt Beekbergen en de aansluiting Apeldoorn in de richting van Arnhem is de A50 afgesloten in het weekend van vrijdag 9 juli 20.00 uur tot maandag 12 juli 6.00 uur. Het verkeer moet rekening houden met verkeershinder en omleidingen. De extra reistijd bedraagt circa 30 minuten. In de andere richting (tussen knooppunt Beekbergen en de aansluiting Apeldoorn in de richting Zwolle) is de A50 afgesloten van maandag 5 juli tot vrijdag 9 juli tussen 20.00 uur en 06.00 uur.
A50: onderhoud knooppunt Beekbergen-Vaassen | Rijkswaterstaat

Van 5 t/m 23 juli: Kluizeweg bij Rijnstate Arnhem

Vanaf maandag 5 juli tot en met vrijdag 23 juli zijn werkzaamheden aan de Kluizeweg in Arnhem. Het verkeer wordt omgeleid. 
Vervolg nieuw asfalt Kluizeweg - Gemeente Arnhem.

Werkzaamheden parkeerterrein Rijnstate Zevenaar

De komende tijd wordt het parkeerterrein van Rijnstate Zevenaar aangepast. Daardoor zijn er iets minder parkeerplaatsen beschikbaar. Er zijn geen gevolgen voor de aanrijroutes naar het ziekenhuis. Lees meer.

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: