Heiwerkzaamheden in Elst voor start bouw ziekenhuis van de toekomstWoensdag 14 juli start Berghege Heerkens Bouw met de heiwerkzaamheden in Elst. Hier bouwen we aan het ziekenhuis van de toekomst. In vijf weken tijd zullen 378 vibropalen de grond in gaan, in diepte variërend van 9 tot 11 meter. Als alles volgens planning verloopt, openen we in het voorjaar van 2023 de deuren van ons nieuwe dagziekenhuis. Er wordt begonnen met de bouw van een polikliniek voor dagbehandeling met (beperkte) avond- en weekendopenstelling. 

Vooruitgang in de zorg

Ons uitgangspunt is een ziekenhuis dat duurzaam is gebouwd en zich onderscheidt door een gezond klimaat en innovatieve ontwikkelingen die bijdragen aan vooruitgang in de zorg.

,,Ik ben blij dat we beginnen,’’ zegt Hans Schoo, lid van de Raad van Bestuur. ,,We hebben er op papier zo lang naar toe geleefd. Het ziekenhuis van de toekomst is van groot belang om de zorg in ons gebied de komende jaren vorm en inhoud te blijven geven. We willen daarbij gebruik maken van de technologische ontwikkelingen die deze tijd ons biedt. Het is prachtig om met elkaar die zorgtoekomst vorm te geven.’’

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: