Inloopspreekuur voor omwonenden stationsgebied ElstDe heiwerkzaamheden die afgelopen woensdag 14 juli zijn gestart rondom de bouw van onze ziekenhuisvoorziening in Elst werpen niet alleen stof en zand maar ook vragen op van bewoners in de omgeving van het stationsgebied. Daarom richten Rijnstate en Berghege Heerkens Bouwgroep een inloopspreekuur in.

Elke woensdagochtend inloopspreekuur

Heeft u vragen over de bouw? Dan bent u iedere woensdagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur welkom met vragen.

U kunt ons vinden in de oranje bouwkeet van Berghege, op de hoek van de Spoorlaan en de Nieuwe Aamsestraat.

Persoonlijk aanspreekpunt

Hans Schoo, lid Raad van Bestuur van Rijnstate: “We kunnen ons voorstellen dat de bouw van Rijnstate Elst mogelijk hinder oplevert voor omwonenden. Ook al kunnen we dat niet helemaal voorkomen, we doen ons best u zoveel mogelijk te woord te staan.”

Wethouder Wijnte Hol van de gemeente Overbetuwe is blij met het initiatief: “Fijn dat het ziekenhuis onze inwoners en ondernemers op deze manier een persoonlijk aanspreekpunt biedt. Ik nodig iedereen die vragen heeft, dan ook van harte uit van deze mogelijkheid gebruik te maken.”

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: