Estavana Polman overhandigt namens schoonmaakbedrijf 5000 euro voor Kindercentrum RijnstateUit de handen van niemand minder dan handbalster Estavana Polman ontving het Kindercentrum van Rijnstate vrijdag 4 juni een waardecheque van € 5.000,-. Het geld is een schenking van het Arnhemse schoonmaakbedrijf SMB Willems, bedoeld voor de aanleg van het speelterras van het Kindercentrum.

SMB Willems schenkt dit bedrag aan ons ziekenhuis vanwege hun 50-jarige jubileum. Directeur Petra Willems reikte de cheque samen met Estavana Polman uit. Als professioneel handbalster en ambassadeur van het Centrum voor Vrouw en Kind van Rijnstate vindt Estavana bewegen en plezier maken belangrijk voor jonge patiënten.

Speelterras Kindercentrum
Het speelterras wordt zodanig ontworpen dat er in alle jaargetijden gebruik gemaakt van kan worden. Een uitdagende speelplek in de buitenlucht, waar kinderen kunnen bewegen en plezier maken. Dat heeft een positieve invloed op herstel.

SMB Willems vijftig jaar
Schoonmaakbedrijf SMB Willems bestaat in 2021 vijftig jaar. Vanwege corona is een groot bedrijfsfeest niet mogelijk. In plaats van het uitdelen van relatiegeschenken doneert het schoonmaakbedrijf een bedrag aan het Rijnstate Vriendenfonds en het Kindercentrum.

Directeur Petra Willems: “Wij dragen graag bij aan maatschappelijke doelen in onze omgeving. We hopen dat met onze donatie het speelterras een stap dichterbij komt, zodat kinderen en hun ouders een moment van rust en ontspanning kunnen vinden tijdens hun verblijf in het ziekenhuis”.

Meer weten?

Kijk hier voor meer informatie over het speelterras.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: