Bloesemboom symbool voor lenteactie Rijnstate VriendenfondsIs hij niet prachtig, de zijden bloesemboom in de ontvangsthal van Rijnstate Arnhem? De boom is hét symbool van de lenteactie van het Rijnstate Vriendenfonds ‘Buiten voelt beter’. Tijdens deze actie wil het Vriendenfonds zoveel mogelijk donaties ophalen voor de realisatie van drie daktuinen voor de patiënten van Rijnstate.

Even genieten van de zon op het gezicht. Met de fysiotherapeut oefenen in de frisse buitenlucht, samen met broer of zus lekker buiten spelen tijdens het bezoekuur of verwonderd wegdromen bij de aanblik van een boom vol lentebloesem. Schijnbaar simpele dingen, die voor onze patiënten in het ziekenhuis niet altijd vanzelfsprekend zijn, maar die enorm kunnen bijdragen aan hun gevoel van welzijn.

Helpt u mee?

Daarom zet het Rijnstate Vriendenfonds zich tijdens de lenteactie in voor de realisatie van drie speciale daktuinen, waar de patiënten van Rijnstate in een veilige en groene omgeving in de buitenlucht kunnen ontspannen, oefenen of bewegen. En daar hebben we uw hulp bij nodig! Want alleen samen maken we dat stukje buiten voor onze patiënten mogelijk. Doet u mee?

Doneer 5 euro via de website van het Vriendenfonds 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: