Rijnstate Centrum voor Vrouw en Kind is nu helemaal klaarDeze week is onze vernieuwde polikliniek Kindergeneeskunde in gebruik genomen. Met gloednieuwe behandelkamers en een wachtruimte die is opgedeeld in een speelgebied voor kleinere kinderen en een gebied speciaal voor jongeren.

We zijn extra blij met de opening van deze nieuwe polikliniek, want nu is de nieuwbouw van het Rijnstate Centrum voor Vrouw en Kind helemaal klaar.

De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan de komst van gezinskamers op de afdeling Geboortezorg, een nieuwe polikliniek Gynaecologie, de opening van het Kindercentrum voor dagbehandeling van kinderen/jongeren en een afdeling Kinderen/Jongeren, en als slotstuk de nieuwe polikliniek Kindergeneeskunde.

In het Rijnstate Centrum voor Vrouw en Kind brengen we een groot deel van de zorg aan vrouwen, (aanstaande) moeders, pasgeboren en te vroeggeboren baby’s, kinderen en jongeren samen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: