Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Behandeling van kanker in coronatijdDoor het coronavirus staat de zorg in de ziekenhuizen onder druk. Dat geldt ook voor Rijnstate, Ziekenhuis Gelderse Vallei en Slingeland Ziekenhuis. We proberen de zorg voor kankerpatiënten door te laten gaan, en tot nu toe lukt dat ook. Chemokuren, bestralingen en een groot deel van de operaties blijven we uitvoeren. Blijft u zich dus gewoon melden bij uw huisarts en het ziekenhuis, dan kijken we graag samen met u wat mogelijk is.

Wij kunnen ons voorstellen dat u zich zorgen maakt over uw situatie. Twijfelt u ergens over of maakt u zich zorgen? Neem dan contact op met uw (huis)arts om te bespreken wat het beste voor u is. In het ziekenhuis doen we er alles aan om uw veiligheid te waarborgen. Een consult zal bijvoorbeeld vaker telefonisch plaatsvinden als dat mogelijk is. Onze medisch specialisten denken met u mee en zijn continu op de hoogte van de laatste stand van zaken en passen daarop hun werkwijze aan.

ARTZ Oncologisch centrum

In het ARTZ Oncologisch centrum werken Rijnstate, Ziekenhuis Gelderse Vallei, het Slingeland Ziekenhuis en de Radiotherapiegroep nauw samen. Mochten wachttijden onverhoopt oplopen dan kijken we samen met u of het ook mogelijk is behandeld te worden in een ARTZ-ziekenhuis met kortere wachttijd. We doen er alles aan om onze patiënten met kanker zo snel mogelijk te helpen.

Behandeling van kanker

Voor de behandeling van bijna alle vormen van kanker kunt u bij Rijnstate terecht. Goed georganiseerde patiëntenzorg en aantoonbaar hoge kwaliteit zijn belangrijke kenmerken van onze zorg voor mensen met kanker.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: