Twee specialisten lopen op de brug in het Atrium Arnhem

Uw zorgverzekering in 2022: Stand van zaken contracten met zorgverzekeraarsZorgverzekeraars moeten uiterlijk in november verzekerden informeren over de premies, de polissen en welke zorgaanbieders wel of niet gecontracteerd zijn voor 2022. Voor u is het belangrijk om te weten of wij een contract hebben met de zorgverzekeraar van uw keuze. Zo weet u zeker of u ook in 2022 zoveel mogelijk in uw vertrouwde ziekenhuis terecht kunt.

Na lange en moeizame onderhandelingen, zijn wij blij om te vermelden dat Rijnstate met alle zorgverzekeraars een contract heeft gesloten voor 2022. 

Vragen over zorgverzekeringen

Heeft u vragen over de hoogte van de vergoeding van uw behandeling, dan adviseren wij u voor uw afspraak in het ziekenhuis uw polisvoorwaarden te controleren of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Algemene informatie over zorgverzekeringen is te vinden op de website van de rijksoverheid.

Welke zorgverzekeraars zijn er?

Er zijn in Nederland verschillende zorgverzekeraars die bestuurder zijn voor één of meerdere labels, verzekeraars en volmachten. Bekijk alle zorgverzekeraars en labels die onder deze verzekeringen vallen.

Eigen risico verhogen of een aanvullende verzekering afsluiten voor 2022

Bent u onder behandeling bij Rijnstate en wilt u uw eigen risico voor 2022 verhogen of een aanvullende verzekering afsluiten? Dan zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. 

Meer informatie over zorgkosten en vergoedingen

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: