Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Coronaherhaalprik voor patiënten met ernstige afweerstoornisBepaalde patiëntgroepen met een ernstige afweerstoornis krijgen binnenkort een uitnodiging voor een vijfde herhaalprik tegen corona. Bent u vanwege een ernstige afweerstoornis onder behandeling van een medisch specialist in Rijnstate? Dan kunt u vanaf vrijdag 29 april een uitnodiging verwachten voor een herhaalprik. 

In Rijnstate vaccineren wij de patiënten niet zelf; de extra vaccinatie wordt gezet door de GGD. Het RIVM heeft ons wel gevraagd de betreffende patiënten een brief te sturen waarmee zij een afspraak kunnen maken bij de GGD. Het gaat om veel mensen, daarom versturen we niet alle brieven tegelijk, maar in fases.

Bent u patiënt met een ernstige afweerstoornis?

Bent u patiënt van Rijnstate en hebt u een ernstige afweerstoornis? Als u in aanmerking komt voor een herhaalprik, ontvangt u vanzelf een brief. Sommige ziekenhuizen in onze regio versturen de brieven eerder. Rijnstate start op vrijdag 29 april met het versturen van de uitnodiging.

Hebt u op 9 mei nog steeds geen uitnodiging gehad en vermoedt u dat u wel binnen de doelgroep valt? Dan kunt u een mail sturen naar covidvaccinatie@rijnstate.nl We proberen zo snel mogelijk uw vraag in behandeling te nemen. U hoeft ons niet te bellen, wij behandelen uw e-mailbericht zorgvuldig en met gepaste spoed.

Wilt u meer weten over dit onderwerp, bijvoorbeeld om welke patiëntgroepen het precies gaat? Kijk dan op de website van het RIVM.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: