Rijnstate Elst in belangstelling van 16 wethouders uit de regioRijnstate Elst staat in de schijnwerpers. Het Ziekenhuis van de Toekomst onderscheidt zich onder meer op het gebied van een duurzame en energieneutrale bedrijfsvoering. Dat was voor maar liefst 16 wethouders aanleiding om een bezoek aan de bouw van het ziekenhuis te brengen.

De wethouders maken deel uit van de zogenaamde groene metropoolregio. Ze kregen een rondleiding en uiteraard werd uitgelegd en toelicht welke visie Rijnstate heeft op duurzame zorg en duurzaam bouwen. Rijnstate wil een verbinding maken vanuit duurzame huisvesting naar mobiliteit en andere thema’s binnen de green deal.

Bouwdirecteur Willem Jan Hanegraaf spreekt van een succesvol bezoek. “Het is altijd fijn om mensen te informeren over onze visie op zorg en bouwen. We hebben inmiddels erg veel kennis op het gebied van duurzaamheid en energieneutraliteit. Die kennis en ervaring willen we graag delen. Vandaag dus met 16 wethouders. Fijn dat ze er waren.”

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: