Huisartsenpost Velp verhuist op 21 januari naar Arnhem-NoordOp 21 januari opent Huisartsenpost Arnhem-Noord haar deuren naast de Spoedeisende Hulp in Rijnstate. Huisartsenpost Velp is vanaf dat moment gesloten. Huisartsenposten Arnhem-Zuid en Zevenaar blijven ongewijzigd geopend.

In de nieuwe situatie is er voor mensen die tijdens avond-, nacht- en weekenduren met spoed zorg nodig hebben één gezamenlijke ingang . De nieuwe huisartsenpost komt, samen met de dienstapotheek, bij de huidige Spoedeisende Hulp van Rijnstate Arnhem.

De verhuizing biedt voordelen voor patiënten en zorgverleners. Patiënten die toch spoedeisende hulp nodig hebben, hoeven niet meer naar een andere locatie te reizen. Patiënten die de huisartsenpost bellen met klachten waarbij mogelijk nader onderzoek noodzakelijk is, zoals het maken van foto’s, kunnen direct naar Arnhem-Noord worden verwezen. Daarnaast komen patiënten door de samenwerking niet langer onnodig op de (duurdere) spoedeisende hulp terecht. De zorg bij de huisartsenpost gaat namelijk niet ten koste van het eigen risico van de patiënt, bij de spoedeisende hulp van het ziekenhuis is dat wel het geval. De juiste zorg op de juist plek!

Openingstijden

De Huisartsenpost Arnhem-Noord is vanaf 21 januari 2019 geopend tijdens de avond- en nachtelijke uren (17.00 tot 08.00 uur) en tijdens de weekenden en feestdagen 24 uur per dag. Parkeren kan (gratis) op het parkeerterrein bij de Spoedeisende Hulp.

Huisartsenpost in Arnhem-Zuid en Zevenaar

De huisartsenposten in Arnhem-Zuid en in Zevenaar blijven geopend. De openingstijden van de huisartsenposten in Arnhem-Zuid en in Zevenaar wijzigen niet: maandag t/m vrijdag (17.00 tot 23.00 uur) en in de weekenden en feestdagen (08.00 tot 23.00 uur).

Eerst bellen

Overdag kunnen patiënten bij hun eigen huisarts (of waarnemer) terecht. Mocht er ’s avonds, ’s nachts, in het weekend of op een feestdag met spoed een huisarts nodig zijn, bel dan altijd eerst met de huisartsenpost via het centrale nummer 0900-1598.

Telefonisch wordt bepaald hoe dringend de zorgvraag is: er wordt een afspraak ingepland bij een van de huisartsenposten, een visite van de huisarts gepland of er wordt telefonisch advies gegeven.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: