Nieuws voor zorgverleners

Contracten zorgverzekeraars voor 2019 allemaal geslotenZoals u weet, sluit het ziekenhuis contracten af met zorgverzekeraars over de zorg die wij verlenen. Voor u is het belangrijk om te weten of Rijnstate een contract heeft met de zorgverzekeraar van uw keuze, zodat zeker is of u kunt rekenen op volledige vergoeding van de zorg die wij u verlenen. Inmiddels heeft Rijnstate met alle zorgaanbieders een contract afgesloten. 

Wanneer wordt uw zorg vergoed?

Als u een restitutiepolis heeft, wordt uw zorg altijd vergoed. Als u een budget- of naturapolis heeft, is het wel nodig dat uw zorgverzekeraar een contract heeft met de zorgverlener die u kiest. Is dat niet zo, dan kan het voorkomen dat u zelf een deel van de kosten moet betalen.

Welke contracten heeft Rijnstate voor 2019 gesloten?

Zorgverzekeraar Status contract
Menzis contract gesloten (voor 3 jaar, tot en met 2020)
Eno contract gesloten
DSW contract gesloten
ONVZ contract gesloten
CZ contract gesloten
Zorg en Zekerheid contract gesloten
Zilveren Kruis contract gesloten
ASR contract gesloten
VGZ contract gesloten
Iptiq

contract gesloten

Budget- of naturapolis

Heeft u een budget- of naturapolis en wilt u zeker weten dat uw zorg bij Rijnstate ook volgend jaar volledig vergoed wordt, kies dan te zijner tijd voor een verzekeraar die een contract met ons heeft gesloten.

Bekijk alle zorgverzekeraars en alle labels die onder deze verzekeringen vallen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: