1. Voortgang contracten zorgverzekeraars voor 2019
Nieuws voor zorgverleners

Voortgang contracten zorgverzekeraars voor 2019

Zoals u weet, sluit het ziekenhuis contracten af met zorgverzekeraars over de zorg die wij verlenen. Voor u is het belangrijk om te weten of Rijnstate een contract heeft met de  zorgverzekeraar van uw keuze, zodat zeker is of u kunt rekenen op volledige vergoeding van de zorg die wij u verlenen.

Wanneer wordt uw zorg vergoed?

Als u een restitutiepolis heeft, wordt uw zorg altijd vergoed. Als u een budget- of naturapolis heeft, is het wel nodig dat uw zorgverzekeraar een contract heeft met de zorgverlener die u kiest. Is dat niet zo, dan kan het voorkomen dat u zelf een deel van de kosten moet betalen.

Welke contracten heeft Rijnstate voor 2019

Voor de zorg in 2019 zijn de contractbesprekingen voor enkele zorgverzekeraars nog bezig. Wij geven u hierbij een overzicht van de laatste stand van zaken. Dit overzicht werken wij bij zodra een nieuw contract is gesloten (status 14 december 2018).

Zorgverzekeraar Status contract
Menzis contract gesloten (voor 3 jaar, tot en met 2020)
Eno contract gesloten
DSW contract gesloten
ONVZ contract gesloten
CZ contract gesloten
Zorg en Zekerheid contract gesloten
Zilveren Kruis contract gesloten
ASR contract gesloten
VGZ  contract gesloten
Iptiq uitzicht op contract

 

Budget- of naturapolis?

Heeft u een budget- of naturapolis en wilt u zeker weten dat uw zorg bij Rijnstate volledig vergoed wordt volgend jaar, kies dan te zijner tijd voor een verzekeraar die een contract met ons heeft gesloten.