Chinese studenten en docenten verpleegkunde bezoeken Rijnstate ArnhemHoe is de zorg in een Nederlands ziekenhuis georganiseerd? Een Chinese delegatie van 10 studenten verpleegkunde, 5 docenten en een tolk bracht vanmiddag een bezoek aan 3 verpleegafdelingen in Rijnstate Arnhem om antwoord te krijgen op deze vraag. 

De Chinese studenten zijn deze week te gast bij Dulon College in Ede (voormalig ROC A12) in het kader van een uitwisselingsproject. Vanuit het Dulon College zijn verpleegkundigen mbo-niveau 4 eerder dit jaar in China op werkbezoek geweest. De Chinese delegatie bezocht vanmiddag onze verpleegafdelingen Urologie, Bijzondere Chirurgie en Geriatrie. Zij spraken hier met professionals van Rijnstate. "We hebben kennis en ervaringen uitgewisseld over de zorg in Nederlandse en in Chinese ziekenhuizen," vertelt Cassandra Wammes-Winkels, hoofd zorgteam van Bijzondere Chirurgie en Urologie. "Erg leuk en leerzaam; het is goed om de blik te verruimen en van elkaar te leren."

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: