Smartphone in hand

Heeft u een sms ontvangen van Rijnstate?Misschien heeft u de afgelopen tijd een sms van Rijnstate ontvangen om u te herinneren aan een afspraak of een opname. Of wellicht krijgt u er binnenkort één. Voor veel van onze patiënten is deze extra service van Rijnstate nieuw.

Voorheen kregen alleen patiënten die hiervoor toestemming hadden gegeven sms’jes van Rijnstate. Eind vorig jaar hebben we ons beleid aangepast: al onze patiënten krijgen deze herinneringsberichten per sms van ons, behalve de patiënten die hebben aangegeven dat ze dit niet willen. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat minder patiënten hun afspraak bij Rijnstate vergeten.

Wilt u geen sms van ons ontvangen?

Wilt u niet dat wij uw 06-nummer gebruiken om u berichten te sturen? Of wilt u (voortaan) juist graag berichten ontvangen? Dit kunt u aangeven bij de Registratiebalie. Dat kan op elke locatie van Rijnstate. U kunt uw voorkeuren altijd opnieuw laten aanpassen.

Controleer uw gegevens

Vanwege deze service is het extra belangrijk dat wij de juiste contactgegevens van onze patiënten hebben. U kunt uw 06-nummer en overigens ook uw e-mailadres controleren op Mijn Rijnstate, de beveiligde website voor onze patiënten. Hier kunt u deze gegevens ook zelf aanpassen als dat nodig is. Uw gegevens controleren kan ook tijdens uw eerstvolgende bezoek aan Rijnstate. Dan kunt u ze laten aanpassen bij de Registratiebalie. Dat kan op elke locatie van Rijnstate.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: