Vitalys brengt lifestyleboek uitVitalys, kliniek tegen overgewicht en onderdeel van Rijnstate, presenteert woensdag 17 april 2019 hun allernieuwste lifestyleboek BRAVO! (Bewegen, niet Roken, matig met Alcohol, gezonde Voeding en Ontspanning). Het boek staat vol met weetjes tips en trucs om een gezonde leefstijl vast te houden. BRAVO! is dé basis voor iedereen. Niet alleen interessant dus voor mensen die een maagverkleinende operatie hebben ondergaan, maar voor iedereen die aan de slag wil met een gezonde leefstijl.

Vitalys, onderdeel van Rijnstate, opereert ieder jaar zo’n 1.200 mensen die door hun overgewicht in aanmerking komen voor een maagverkleinende operatie. Naast de operatie volgen de patiënten een intensief begeleidingstraject waarin wordt gewerkt aan de verandering van leefstijl. Na dit traject moet een patiënt het weer zelf doen. En dat valt soms zwaar. Op elke straathoek liggen verleidingen op de loer. En door het vaak drukke bestaan kan het lastig zijn de geleerde structuur vast te houden. Om te voorkomen dat patiënten terugvallen in oude gewoontes, biedt Vitalys ook na de operatie zoveel mogelijk extra services. Het lifestyleboek BRAVO! dat alle patiënten krijgen na hun operatie, is daar een goed voorbeeld van.

BRAVO!

Aan het boek werkten onder andere specialisten van Vitalys en Rijnstate mee. De recepten zijn afkomstig van twee koks die ook een maagverkleining hebben ondergaan. En diverse patiënten gaven input vanuit hun eigen ervaringen.

Modeshow met ervaringsdeskundigen

Woensdag 17 april om 18.00 uur wordt het boek officieel gepresenteerd tijdens een speciale modeshow bij Steps in Arnhem. Deze modeshow wordt georganiseerd door Nieuwe Ik. De modellen die meelopen hebben allemaal een maagverkleining ondergaan bij Vitalys.

Verkrijgbaarheid boek

‘BRAVO! Tips en trucs om je gezonde leefstijl vast te houden’ is een leuk boek voor iedereen die geïnteresseerd is een gezonde leefstijl. Het boek is te koop bij alle boekhandels en via webshops als Bol.com en kost € 22,95.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: