Patricia van Mierlo te zien in TopdoktersOp RTL4 wordt het nieuwe programma 'Topdokters' uitgezonden. Hierin staan acht topspecialisten centraal. Patricia van Mierlo, klinisch geriater en arts palliatieve zorg bij Rijnstate, is een van de specialisten die gevolgd wordt.

Het programma laat zien hoe deze topdokters zich ieder op hun eigen manier dagelijks met hart en ziel inzetten voor hun patiënten, wiens leven soms letterlijk in hun handen ligt. Hoe gaan zij om met moeilijke momenten, zoals een slechtnieuwsgesprek? Hoe zoeken zij de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand? En hoe praten ze thuis over wat ze meemaken?

Het programma wordt sinds 27 februari uitgezonden op woensdagavond om 21.30 uur op RTL4. Patricia van Mierlo is vooral te zien in aflevering 6 t/m 8, op 3, 10 en 17 april.

Lees meer over Patricia van Mierlo
Lees meer over het Centrum voor Ondersteunende en Palliatieve Zorg

Ondersteunende en palliatieve zorg

Als genezing van ziekte niet meer mogelijk is, kan palliatieve zorg van grote betekenis zijn. Het Consultteam Ondersteunende & Palliatieve Zorg heeft aandacht voor de behandeling van pijn en lichamelijke klachten, maar ook voor vragen en zorgen op het psychosociale en spirituele vlak. Met onze zorg streven we naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: