Vijfjarige samenwerkingsovereenkomst met Johnson & Johnson Medical draagt bij aan betere patiëntenzorgRijnstate en Johnson & Johnson Medical gaan een vijfjarige samenwerking aan. De komende vijf jaar levert Johnson & Johnson bijna alle medische instrumenten voor orthopedische, oncologische en bariatrische ingrepen van het ziekenhuis.

Met het voordeel dat hiermee wordt gerealiseerd, helpt Johnson & Johnson Rijnstate de zorg enerzijds betaalbaar te houden en anderzijds verder te verbeteren. Dit doet zij met de inzet van medisch-technologische hulpmiddelen, en het helpen doorvoeren van technische innovaties en procesoptimalisaties. Zo gaat Johnson & Johnson Rijnstate bijvoorbeeld helpen het zorgtraject dat patiënten rondom een maagverkleinende operatie doorlopen efficiënter in te richten. Daarnaast worden onderdelen van de zorgtrajecten van orthopedie, chirurgische oncologie en traumatologie geoptimaliseerd. 

De financiële ruimte die dit contract oplevert wordt door Rijnstate enerzijds besteed aan wetenschappelijk onderzoek dat past bij het zorgaanbod van Rijnstate en dat op veelvoorkomende aandoeningen gericht is, zoals fracturen en orthopedische ingrepen. Anderzijds wordt geïnvesteerd in de opleiding van de zorgprofessionals.

Wim van Harten, voorzitter Raad van Bestuur van Rijnstate, is blij met de nieuwe samenwerkingsvorm: “J&J is al jaren een leverancier van ons ziekenhuis, en naar volle tevredenheid. We hebben onze relatie nu uitgebreid tot een heus partnership, waarin we met elkaar een gezamenlijke doelstelling nastreven: het verbeteren van de patiëntenzorg en het versterken van ons topklinisch profiel. Rijnstate doet vaak grote aantallen van bepaalde ingrepen. Door ons voor vijf jaar aan elkaar te verbinden ontstaan de rust en ruimte om echte verbeteringen te onderzoeken en onderzoekslijnen en opleidingsinfrastructuur vorm te geven. Daar profiteren onze patiënten van!"  

Op de foto v.l.n.r. ; voorste rij: Wim van Harten, voorzitter Raad van Bestuur Rijnstate en Barry Bertrams, strategic capabilities director van Johnson & Johnson. Achterste rij: Dennis Robben, manager inkoop Rijnstate en Kees van der Leeden, commercial manager van Johnson & Johnson
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: