Gewijzigde situatie voorzijde Rijnstate ArnhemRijnstate bouwt aan de voorzijde van het ziekenhuis aan een nieuw Centrum voor Vrouw en Kind.  We willen patiënten en bezoekers zo goed en veilig mogelijk wijzen naar de hoofdingang. Daarom nemen we een aantal de maatregelen. In dit bericht leest u welke dat zijn.

Rijnstate bouwt aan een nieuw Centrum voor Vrouw en Kind. Het nieuw te bouwen deel van het centrum bevindt zich aan de voorzijde van het ziekenhuis. Voor aan- en afvoer en opslag van bouwmaterialen is een bouwplaats met in- en uitrit gemaakt aan de Wagnerlaan. Om patiënten en bezoekers zo goed en veilig mogelijk te wijzen naar de hoofdingang van het ziekenhuis, worden de volgende maatregelen genomen:

  • Er wordt een nieuw fietspad aangelegd, gelegen naar het bestaande voetpad naar de hoofdingang van Rijnstate Arnhem.
  • De bouwplaats is afgeschermd met hekken, waarop de juiste richting naar de hoofdingang wordt aangegeven.
  • Zodra de in- en uitrit gebruikt wordt, staat een verkeersregelaar op cruciale oversteekplaatsen.
  • Met onze leveranciers stemmen wij de tijden van aanvoeren en afvoeren van bouwmaterialen af, zodat er zo min mogelijk overlast plaatsvindt.

Ervaart u als patiënt, bezoeker of buurtbewoner overlast als gevolg van de bouw en wilt u dit melden? Stuur dan een e-mail naar bouw@rijnstate.nl.

Meer weten over de bouwplannen van Rijnstate? Kijk op www.rijnstate.nl/bouw

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: