Golfkar begeleidingsservice Rijnstate Arnhem

Rijnstate start begeleidingsservice met golfkar op locatie ArnhemVanaf donderdag 21 maart 2019 heeft Rijnstate Arnhem een golfkar begeleidingsservice voor patiënten en bezoekers die moeite hebben met lopen. Met een golfkar brengen we u van de hoofdingang naar uw afspraak in het ziekenhuis. Dit is mogelijk naar de routenummers 57, 58, 59 en 60.

Regelmatig horen we dat de loopafstand van de hoofdingang in Rijnstate Arnhem naar de routenummers 57, 58, 59 en 60 voor sommige patiënten te lang is. We willen graag proberen om dit probleem op te lossen en zijn daarom gestart met de golfkar begeleidingsservice.

Hoe werkt de het?

In de centrale hal van Rijnstate Arnhem vindt u de opstapplaats voor de golfkar. Een vrijwilliger rijdt u naar route 58. Daar kunt u eventueel met de lift naar boven. Na uw afspraak kunt u een medewerker bij de balie van de polikliniek vragen om de begeleidingsservice voor u te bellen. De vrijwilliger komt u dan weer ophalen met de golfkar en brengt u terug naar de centrale hal van het ziekenhuis.

Goed om te weten

De golfkar rijdt van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur. U kunt hiermee naar de volgende afdelingen:

  • Keel-, neus- en oorheelkunde (route 57)
  • Beter Horen (route 57)
  • Interne Geneeskunde (route 58)
  • Vasculair Centrum (route 59)
  • Oncologisch Centrum (route 60)

U kunt gratis gebruikmaken van deze service.

De komende drie maanden kijken we onder andere of patiënten gebruikmaken van de service en hoe het bevalt. Is het een succes, dan blijft de begeleidingsservice met de golfkar bestaan.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: