Keurmerk voor Vitalys van Zelfstandige Klinieken Nederland weer verlengd!Wij zijn trots dat Vitalys weer een jaar het keurmerk van de Zelfstandige Klinieken Nederland mag dragen. Het keurmerk houdt in dat je bij Vitalys een behandeling van het hoogste niveau mag verwachten. Jaarlijks worden, naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, ook de behandeling, de intake, de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid getoetst. Op alle punten werd goed gescoord.

Op alle punten goed gescoord

De auditor van de onafhankelijke certificeringsinstantie Kiwa was 6 december jl. de hele dag op bezoek om te toetsen of Vitalys voldoet aan de normpunten voor het keurmerk. Dit gebeurde onder andere door interviews met medewerkers van Vitalys. De eindconclusie was dat op alle punten conform de eisen gescoord is.

Een aantal citaten uit het verslag zijn; 'medewerkers zijn erg betrokken en gericht op de patiëntenpopulatie', 'er is een gestroomlijnde, compacte kliniek', 'de locatie is goed ingericht op de doelgroep' en ‘patiënten worden goed begeleid en ondersteund’. Dit zijn mooie complimenten voor alle betrokken medewerkers.

Zelfstandige Klinieken Nederland; de beste zorg herken je zo

Of u nu door ziekte een medische behandeling nodig heeft of iets aan uw lichaam wilt corrigeren: u laat liever niets aan het toeval over. U kiest voor de aandacht en expertise van een zelfstandige kliniek. Maar hoe goed is de kliniek? Is het er echt veilig? Hoe snel bent u weer thuis? U weet dat u goed zit bij een kliniek met het ZKN-keurmerk. Zelfstandige Klinieken met zo’n keurmerk garanderen de beste medische zorg. En nazorg.

Behandeling van overgewicht

Vitalys, kliniek tegen overgewicht, helpt mensen die al jarenlang een strijd voeren tegen hun overgewicht. Wij zien ernstig overgewicht (obesitas) als een chronische aandoening waar gelukkig wat aan gedaan kan worden. Vitalys is onderdeel van Rijnstate.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: