Vitesse en Rijnstate verlengen samenwerkingSinds 2010 is Rijnstate ‘preferred supplier’ voor de medische zorg van de spelers van Vitesse. Beide partijen zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De lijnen zijn kort en de wederzijdse betrokkenheid is groot. Om de goede samenwerking te bezegelen hebben de twee Arnhemse organisaties hun bestaande overeenkomst voor het komende jaar verlengd.

Vitesse wenst voor haar spelers toegankelijke medische zorg binnen een topklinisch ziekenhuis in de directe nabijheid van de club. Rijnstate beschikt over alle hiervoor benodigde faciliteiten en de specialisten in het ziekenhuis hebben de juiste expertise om optimale diagnostiek en behandeling voor spelers te kunnen garanderen. Zo zijn de betrokken orthopedisch chirurgen, Corné van Loon, Dennis Kok, Peer Konings en Marc Wagener, gespecialiseerd in Sport Orthopedie. Daarnaast verzorgen de radiologen, Marjolijn van Kints en Maarten van Gorp, de vlotte service voor het beeldvormend onderzoek.

Voor Vitesse is het van groot belang dat alle zorg onder één dak kan worden geleverd. Rijnstate heeft een lange en gedegen ervaring op het gebied van Sport Orthopedie en sportgeneeskunde en heeft het keurmerk Partnership Team NL van NOC*NSF. Daardoor kan het ziekenhuis de juiste toegepaste zorg bieden waar topsporters behoefte aan hebben.

Algemeen directeur Vitesse, Joost de Wit: “We hebben gekozen voor de samenwerking met Rijnstate, omdat we weten dat hier de kwaliteit en kennis in huis is waar wij behoefte aan hebben voor onze spelers. En uiteraard is het ideaal dat het ziekenhuis in de buurt is." Orthopedisch chirurg Peer Konings: “Vitesse is een professionele en dynamische voetbalclub en dat vereist snel schakelen en handelen. Met name dat laatste spreekt de betrokken specialisten erg aan.”

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: