Verbouwing Dialyse-afdeling van startDe verbouwing van de afdeling Dialyse in Rijnstate Arnhem is gestart. De werkzaamheden duren tot begin juli 2019. De bouwplaats bevindt zich aan de voorkant van het ziekenhuis. Tijdens de bouw blijft telkens één helft van de afdeling in gebruik.

Dit betekent dat een deel van de patiënten in Arnhem behandeld blijft worden en er tijdelijk ook op zondag wordt gedialyseerd. Op onze locatie in Zevenaar wordt het aantal dialysebehandelingen tijdens de bouwperiode uitgebreid. Hiermee blijft de behandelcapaciteit gewaarborgd.

In de zomer 2019 staat er een geheel up-to-date, optimaal functionerende Dialyseafdeling in een omgeving die het welzijn van de patiënten bevordert en de stress vermindert. De nieuwe afdeling is veel rustiger opgezet. Er zijn zes dialyseplekken per kamer, er is meer ruimte per bed en meer opbergruimte voor rolstoelen, scootmobiels en medische apparatuur. Ook zijn er meer flexwerkplekken en meer ruimtes beschikbaar om patiënten in alle rust te woord te kunnen staan.

Naast de zichtbare renovatie van de ruimtes worden ook voorzieningen waarmee de dialysebehandelingen worden uitgevoerd geheel vernieuwd. Hiermee is de afdeling toekomstbestendig.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: