Kamer IC

Rijnstate neemt eerste deel nieuwe Intensive Care in gebruikVandaag neemt Rijnstate de eerste nieuwe vleugels van de Intensive Care (IC) in Rijnstate Arnhem in gebruik. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de afronding van het eerste deel van de nieuwbouw. Een nieuwe IC-vleugel met acht eenpersoonskamers en een tijdelijke afdeling met drie zalen van twee bedden zijn klaar. De eerste patiënten verhuizen vandaag naar de nieuwe afdelingen.

Nieuwe kamer Intensive Care Een van de nieuwe kamers op de IC.
Nieuwe kamer Intensive Care Een van de nieuwe kamers op de IC.

Waar bouwen wij aan?

Rijnstate bouwt aan een Intensive Care (IC) en Medium Care (MC) die patiënten hoogwaardige kwalitatieve en veilige zorg biedt in een moderne omgeving. De Intensive Care en Medium Care krijgen allemaal eenpersoonskamers. Deze kamers bieden ruimte en rust aan de patiënt. Ook is meer gelegenheid voor de familie om bij de patiënt te zijn. Er komen drie familiekamers en een woonkamer. De IC gaat van vijftien naar zestien bedden. De nieuwe MC bestaat uit zes bedden.

Meer weten?

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: