Hart en hartslag van koffiebonen

Koffie- en thee op onze poliklinieken en afdelingenWe werken continu aan onze gastvrijheid. Daarom zijn we vorige week gestart met het plaatsen van gratis koffie- en theevoorzieningen op onze 130 poliklinieken en verpleegafdelingen.

Warm welkom

We maken het wachten voor u graag zo comfortabel mogelijk. Daarom worden de komende weken onze poliklinieken en verpleegafdelingen voorzien van een koffie- en theevoorziening. Patiënten en bezoekers kunnen zo kosteloos genieten van een kopje lekkere koffie of thee. De verwachting is dat aan het eind van dit jaar alle 130 poliklinieken en verpleegafdelingen op onze locaties zijn voorzien van een koffie- en theeautomaat.

Fairtrade

Onze koffie en thee draagt het keurmerk Fairtrade. Dit betekent dat de boeren een eerlijke prijs hebben ontvangen voor hun product. Ook houdt het keurmerk in dat de producten duurzaam zijn verbouwd, met respect voor mens en natuur.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: