Kindercentrum krijgt elektrische Audi Q5Ons Kindercentrum in Rijnstate Arnhem heeft een elektrische Audi Q5 gekregen van softwarebedrijf COMPAREX Nederland. Op deze auto kunnen kinderen naar de operatiekamer rijden, het moment waarop de spanning voor een operatie vaak het grootst is.

De wat oudere kinderen kunnen de auto zelf besturen. Voor de jongere kindjes is de auto ook op afstand bestuurbaar. Mick probeerde de auto gisteren al uit. Hij was in het ziekenhuis om zijn amandelen te laten verwijderen. Het gaat gelukkig nu weer erg goed met hem.

Nieuwe manier om kinderen af te leiden

De Audi komt van de COMPAREX Foundation, dat een actieve bijdrage wil leveren aan de maatschappij. Ieder jaar ondersteunt de COMPAREX Foundation een aantal goede doelen en evenementen die in het teken staan van sociale en maatschappelijke betrokkenheid. Onze medewerkers van het Kindercentrum zijn heel blij met de Audi, een nieuwe manier om kinderen af te leiden en angst weg te nemen!

Handige links

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: