Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Rijnstate en Philips sluiten overeenkomst op het gebied van echografieRijnstate en Philips hebben een langetermijnovereenkomst getekend over het leveren van echografie-apparatuur. Philips gaat verschillende echografie-apparaten leveren voor drie Rijnstate-locaties, verspreid over zeventien afdelingen. 

Onderdeel van deze overeenkomst is de aanschaf van zeer geavanceerde toestellen voor cardiologisch, vasculair of radiologisch onderzoek en toestellen die worden ingezet voor gynaecologie en geboortezorg. Er worden ook ‘mobiele-toestellen’ aangeschaft die worden gebruikt op de Spoedeisende Hulp (SEH) en andere afdelingen waarbij onafhankelijk van de locatie een diagnose gesteld moet worden.

Philips levert niet alleen apparatuur, maar ook services en educatie om het gebruik van de apparatuur te ondersteunen en de workflow te verbeteren. Daarnaast wordt ook gekeken naar optimalisatie van het gebruik van de apparatuur. Slimme software maakt het mogelijk om diagnoses uit te voeren op afstand.

Henk Roelofsen, Léon Kempeneers, Hans Schoo zijn blij met de overeenkomst tussen Philips en Rijnstate.

Voorop in zorg voor jou

“Ik ben erg blij dat we overeenstemming hebben bereikt”, zegt Hans Schoo, lid van de Raad van Bestuur van Rijnstate. “We willen de beste zorg blijven leveren voor iedereen die dat nodig heeft. Dat betekent dat je moet investeren in je apparatuur en vooral je mensen. Rijnstate is innovatief en wil voorop lopen in de zorg voor jou. Mooi dat het is gelukt.” 

“Samen met Rijnstate zijn we tot een bijzondere en uitgebreide overeenkomst gekomen om innovatieve echografie-apparatuur voor het ziekenhuis te leveren,” zegt Léon Kempeneers, Managing Director van Philips Benelux. “In deze samenwerking helpen we het ziekenhuis om het meeste uit hun appratuur te halen met service, educatie en slimme software. Ons doel is om het personeel zo goed mogelijk te ondersteunen bij het gebruik van de nieuwe echosystemen ten bate van de patiënten.”

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: