Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Wereld IBD-dag: de wereld kleurt paarsOp 19 mei is het Wereld IBD-dag; IBD staat voor Inflammatory Bowel Disease. Hieronder vallen de chronische darmziekten Morbus Crohn en colitis ulcerosa. Die dag kleurt de wereld paars om aandacht te vragen voor deze chronische aandoeningen. Want ook al zijn deze niet direct zichtbaar aan de buitenkant, ze kunnen wel een grote impact hebben op het dagelijks leven van een patiënt.

In het Rijnstate Crohn en Colitis Centrum zorgen wij samen met verschillende professionals voor onze patiënten met IBD. Met ongeveer 2.200 patiënten, is dit een klein aantal van de 5 miljoen mensen die wereldwijd IBD hebben.

Binnen ons centrum bieden we de best mogelijke zorg voor patiënten met IBD. Een team van artsen, arts-onderzoekers, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten werkt samen met de patiënt aan goede zorg. Samen beslissen, goed bereikbaar zijn en vertrouwen hebben in elkaar zijn hierbij belangrijke kernwoorden.

Benieuwd naar het Rijnstate Crohn en Colitis Centrum? Lees hier meer.

Nieuwsbrief Rijnstate Crohn en Colitis Centrum

In ons Crohn en Colitis Centrum streven we naar de beste zorg volgens de nieuwste richtlijnen en wetenschappelijke bevindingen. Ook willen we patiënten graag betrekken bij de invulling van de zorg en samen richting geven aan de begeleiding en behandeling van de ziekte. Daarom hebben we een digitale nieuwsbrief om onze IBD-patiënten op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd wat u er allemaal in kunt verwachten? Lees de laatste editie op onze website en meld u snel aan! Zo mist u nooit het laatste nieuws.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: