Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Rijnstate doet mee aan de Gezond en Fit-maandLekker in je vel zitten, zowel in je lijf als in je hoofd. Dat wil iedereen wel. Het gaat vaak vanzelf als je regelmatig beweegt, gezond eet, niet rookt en genoeg rust. Maar hoe zet je die eerste stap? 

 

Vanaf 15 september tot 15 oktober start daarom de Gezond en Fit-maand; de jaarlijks terugkerende campagne waarin extra aandacht is voor een gezonde leefstijl. In deze maand kunt u meedoen met allerlei activiteiten, workshops en proeflessen. Vaak gratis of tegen een kleine vergoeding. Ook Rijnstate doet mee aan de Gezond en Fit-maand met diverse activiteiten. 

Voor deze Gezond en Fit-maand hebben alle partners uit het Arnhemse Preventie- en Sportakkoord de handen ineen geslagen om vanuit hun expertise mensen op weg te helpen naar een gezondere leefstijl: Gemeente Arnhem, Rijnstate, Pro Persona, Iris Zorg, GGD en SWOA, Arnhemse Sport- en Voetbalfederaties.

Op 15 september geeft wethouder Bob Roelofs het officiële startsein van deze gezondheidsmaand. Hij doet dit om 16.00 uur in het Huis van de Wijk in Immerloo. Vanaf deze locatie gaat dan gelijk de eerste activiteit van start: een wandeling van de Nationale Diabetes Challenge. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

 

Op www.gezondenfitinarnhem.nl vindt u alle initiatieven, activiteiten en acties van de partners, heel veel Arnhemse aanbieders en verenigingen: sporten en bewegen, voeding, minderen met alcohol/roken, mentale gezondheid en fit- en gezondheidscheck. Ondersteund met verhalen van Arnhemmers die actie hebben ondernomen om zich blijvend beter te voelen.

Over de diverse activiteiten waarmee Rijnstate meedoet aan de Gezond en Fit-maand, informeren we u binnenkort. 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: