Online uitzending ‘Blaaskanker en roken: ben jij al gestopt?’Wist jij dat roken blaaskanker kan veroorzaken? Veel mensen weten dat niet, terwijl blaaskanker grote gevolgen heeft voor het dagelijks leven. Denk aan onvruchtbaarheid en het krijgen van een stoma. Rijnstate organiseerde er daarom een online uitzending over in de blaaskankermaand.

In deze online uitzending vertelde onze uroloog Carl Wijburg alles over de relatie tussen blaaskanker en roken. Want hoe kun je blaaskanker krijgen door te roken? Hoe groot is de kans dat je dan blaaskanker krijgt? En welke behandelmogelijkheden zijn er?

Ook te gast waren Paul de Leeuw, die zelf blaaskanker heeft gehad, Nelleke Barten, onze longverpleegkundige van de Rook Stop Poli en Hans Schoo, lid van de Raad van Bestuur van Rijnstate. In de uitzending gingen ze met elkaar in gesprek.

Heb je Blaaskanker en roken: ben jij al gestopt? gemist? Kijk de online uitzending dan hier terug:

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: