Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Ruim 1.200 bezoekers tijdens Dag van de Bouw bij Rijnstate ElstAfgelopen zaterdag 18 juni trok Rijnstate Elst maar liefst zo’n 1.200 belangstellenden tijdens de nationale Dag van de Bouw. We verwelkomden veel enthousiaste gezichten, ook van bezoekers die de vorderingen al vanaf de eerste heipaal nauwlettend volgen. De komende maanden werken we hard aan de afronding van het gebouw, zodat we in de zomer van 2023 de deuren kunnen openen voor de eerste patiënten.

Bezoekers volgden een gemarkeerde route langs de panelen die op drie verdiepingen informatie gaven over de toekomstige afdelingen. Op het carrièreplein bekeken geïnteresseerden de diverse vacatures in de Bouw, Techniek en in de Zorg. Ook kregen ze via een virtueel reality-bril een inkijkje in de zorg van het ziekenhuis. Buiten op het bouwterrein trok de grote waterstoftank veel bekijks. Rijnstate Elst wordt namelijk het eerste ziekenhuis van Europa dat haar energie uit waterstof haalt.

Meer weten? Ga dan naar de pagina van Rijnstate Elst. Of volg de bouw op de voet met de BHB App van de Berghege Heerkens bouwgroep.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: