Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Draag een mondneusmasker als u op bezoek komt in ons ziekenhuisNog steeds nemen wij elke dag nieuwe patiënten op met het coronavirus. Het virus is dus niet weg. Dat betekent dat we in Rijnstate nog steeds heel alert zijn en er alles aan doen om het ziekenhuis een veilige omgeving te laten zijn voor patiënten, bezoekers en medewerkers.

 

Zo vragen we onze medewerkers met direct patiëntcontact (binnen 1,5 meter) of bij het betreden van een patiëntenkamer een mondneusmasker te dragen. Dit doen we om onze kwetsbare patiënten te beschermen.

Als bezoeker vragen we u onze patiënten én ons hierbij te helpen. Dat doet u door een mondneusmasker te dragen als u op bezoek gaat bij uw naaste die in het ziekenhuis is opgenomen.

U kunt een mondneusmasker pakken bij de hoofdingang van ons ziekenhuis, of op de opname- of verpleegafdeling waar uw naaste ligt.

Namens onze patiënten: dank voor uw medewerking!

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: