Brug in het Atrium van Arnhem

Begin 2020 bekend of vestiging Rijnstate in Elst doorgaat



Rijnstate en de gemeente onderzoeken of het ziekenhuis een nieuwe polikliniek kan bouwen bij het station in Elst. Dit is een goede aanvulling op de voorzieningen in Elst. De gemeente werkt daarom graag mee aan het onderzoek. Op dit moment worden de laatste onderzoeken afgerond.

In april 2019 tekenden Rijnstate en de gemeente Overbetuwe een intentieverklaring. Vervolgens zijn er plannen ontwikkeld en worden onderzoeken gedaan. Het doel is een koopovereenkomst te kunnen maken voor het bouwen van een nieuwe polikliniek op de locatie Spoorlaan in Elst.

Laatste onderzoeken afronden

Samen met de gemeente werken we nog aan de laatste onderzoeken die nodig zijn om te beslissen of de plannen door kunnen gaan. We doen bijvoorbeeld onderzoek naar het verkeer en de invulling van het openbare gebied.

Plannen presenteren

We verwachten in de eerste drie maanden van 2020 een formeel besluit te kunnen nemen over de aankoop van het perceel en vervolgens onze plannen te presenteren aan belangstellenden, omwonenden en bedrijven in de buurt. Dan kunnen we ook meer informatie geven over de planning en de start van de bouw.

Lees meer over de inzet van onze locaties

Tekening gebied rondom station Elst
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: