Balie Oncologisch Centrum

Robert van Schijndel nieuwe programmadirecteur A.R.T.Z.Per 18 november 2019 is Robert van Schijndel benoemd tot programmadirecteur A.R.T.Z. Hij gaat zich inzetten om dit samenwerkingsverband tussen verschillende ziekenhuizen verder te verdiepen en waar mogelijk te verbreden.

De Alliantie Regionale Topzorg (A.R.T.Z.) is een samenwerkingsverband tussen Rijnstate in Arnhem, Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem en Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede.Onder de naam A.R.T.Z. Oncologisch centrum werken de drie ziekenhuizen en de Radiotherapiegroep al nauw samen. Vanuit de gedachte dat deze samenwerking leidt tot betere behandelingen kijkt A.R.T.Z ook voor andere zorgpaden of er kwaliteitswinst voor de patiënt te behalen is. 

Van Schijndel heeft bijna dertig jaar ervaring in de zorg, vanuit diverse functies en organisaties. Robert van Schijndel: “De ambitie van A.R.T.Z. spreekt mij erg aan. Ik ben onder de indruk van wat er al bereikt is. De betrokkenheid en het draagvlak vanuit de deelnemende organisaties is groot. Ik kijk er naar uit om te verkennen hoe we de samenwerking verder voort kunnen zetten, verdiepen en eventueel uit kunnen breiden. Vanuit de succesvolle ervaringen op het gebied van oncologie ben ik ervan overtuigd dat we onze zorg in de regio Midden- en Oost- Gelderland verder kunnen laten excelleren.” 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: