Brug in het Atrium van Arnhem

Aantal afdelingen Rijnstate doet mee aan landelijke actiedag ziekenhuizenDe vakbonden hebben medewerkers van ziekenhuizen opgeroepen om op woensdag 20 november 2019 actie te gaan voeren door zondagsdiensten te draaien. Ook een aantal afdelingen van Rijnstate doet mee aan deze actie. Tijdens een zondagsdienst worden alleen spoedgevallen behandeld. Patiënten die op woensdag 20 november een afspraak hebben op een afdeling die meedoet aan de actie, zijn hierover telefonisch geïnformeerd. Bent u niet gebeld, dan kunt u ervan uitgaan dat uw afspraak gewoon doorgaat.

Gevolgen voor uw afspraak op 20 november

Als de actie gevolgen heeft voor uw afspraak op woensdag 20 november, dan bent u hierover gebeld en is uw afspraak verzet. Bent u niet gebeld over uw afspraak, dan kunt u ervan uitgaan dat uw afspraak gewoon doorgaat. Op de afdelingen die niet meedoen aan de actie, gaan de zorg en de geplande afspraken gewoon door.

CT-scan en foto’s Radiologie op inloop niet mogelijk

Op woensdag 20 november is het niet mogelijk om op inloop een CT-scan of foto’s van uw skelet, longen en buik te maken. Dit geldt voor de afdeling Radiologie in Arnhem, Arnhem-Zuid en Zevenaar.

Goede en veilige patiëntenzorg gewaarborgd

De oproep van de vakbonden is het gevolg van vastgelopen Cao-onderhandelingen. We kunnen helaas niet voorkomen dat de aangekondigde actie gevolgen heeft voor een deel van onze patiënten. Dat vinden wij erg vervelend. We doen er daarom zoveel mogelijk aan om de gevolgen voor de patiëntenzorg tot een minimum te beperken. Het uitgangspunt is dat tijdens de actie goede en veilige patiëntenzorg altijd gewaarborgd blijft. Belangrijk is dat patiënten in spoedgevallen gewoon bij Rijnstate terecht kunnen.

Wilt u meer weten? Bekijk onze vragen en antwoorden over de landelijke actiedag.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: