Beperkte openingstijden Rijnstate rond de feestdagenOp woensdag 25 december, donderdag 26 december en woensdag 1 januari draait Rijnstate een zondagsdienst. Dit betekent dat de poliklinieken en onderzoeksafdelingen in Arnhem, Velp, Zevenaar én de buitenpolikliniek in Arnhem-Zuid gesloten zijn. Ook de bloedafname is die dagen op alle locaties dicht.

Spoedzorg

In geval van nood kunt u uiteraard terecht bij de Spoedeisende Hulp van Rijnstate in Arnhem (Wagnerlaan 55 in Arnhem).

Poli-apotheek in Rijnstate Velp op 27 december gesloten

Op vrijdag 27 december is de poli-apotheek in Rijnstate Velp gesloten. Voor medicijnen en vragen kunt u wel gewoon terecht bij de poli-apotheek in Rijnstate Arnhem of bij uw eigen apotheek.

Bloedafname

Van zaterdag 21 december t/m zaterdag 4 januari heeft een aantal prikposten in de gemeenten Arnhem, Duiven, Montferland, Overbetuwe, Renkum, Velp, Westervoort en Zevenaar afwijkende openingstijden. Op donderdag 24 en 31 december sluiten de poli's bloedafname op de Rijnstate-locaties (Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Velp en Zevenaar) om 16.00 uur (in plaats van 17.00 uur). 

Bekijk de openingstijden van de prikposten

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: