Groepsfoto Baas van Morgen

Hans Schoo Raad van Bestuur Rijnstate staat stoel één dag af aan leerling Leerpark PresikhaafRijnstate is trotse deelnemer aan de zesde editie van JINC Baas van Morgen. Op donderdag 23 januari staat Hans Schoo, lid van de Raad van Bestuur van Rijnstate, voor één dag zijn stoel af aan Isabelle. Zij is een vmbo-leerling van Leerpark Presikhaaf in Arnhem.

Wat gaat onze Baas van Morgen doen?

Onze jonge baas Isabelle (16 jaar) staat op 23 januari een spannende dag te wachten. Hans Schoo haalt Isabelle ’s ochtends met de auto op school op om naar Rijnstate te gaan. Tijdens deze dag gaat ze onder andere een vergadering van het Management Team voorzitten en krijgt ze een rondleiding op een aantal afdelingen in het ziekenhuis. Ook denkt ze na over de vraag ‘hoe kan Rijnstate de zorg en het verblijf voor jonge patiënten verbeteren?’ en gaat hierover in gesprek met medewerkers en jonge patiënten.

Hans Schoo en Isabelle Baas van Morgen Hans Schoo en Isabelle tijdens eerste kennismaking.

Over JINC Baas van Morgen

JINC is een non-profitorganisatie die strijdt tegen kansenongelijkheid onder jongeren. Met Baas van Morgen wil JINC de aandacht vestigen op het feit dat een succesvolle loopbaan niet voor iedereen is weggelegd. Want wie geboren wordt in een omgeving met veel armoede en weinig rolmodellen, heeft minder kans om het ver te schoppen dan leeftijdsgenootjes uit rijkere wijken. Hoe slim of talentvol hij of zij verder ook is. In totaal doen maar liefst 317 ‘bazen’ in Nederland mee aan het evenement, waar Rijnstate er één van is.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: