Denk mee in de KinderadviesraadRijnstate wil graag een Kinderadviesraad starten. Door kinderen een stem te geven in besluitvorming en beleid, kunnen we de zorg voor kinderen beter laten aansluiten op de wensen en behoeften van kinderen en hun familie.

Wil jij ook meepraten over de zorg voor kinderen bij Rijnstate?

Meld je aan als je:

  • tussen de 8 en 18 jaar bent
  • een mening hebt over de zorg voor kinderen bij Rijnstate
  • het leuk vindt om samen met andere kinderen hierover te praten en ideeën te bedenken?

De Kinderadviesraad komt 4 keer per jaar zo'n 2 uur bij elkaar.

Je kunt lid worden als je bij ons op de kinderafdeling hebt gelegen of als je regelmatig naar het ziekenhuis moet komen. Maar ook als je ervaring hebt met Rijnstate, omdat een broer of zus in het ziekenhuis heeft gelegen en je daardoor een mening hebt over wat er beter kan.

Word lid van de Kinderadviesraad!
Stuur een mail met je naam, geboortedatum en telefoonnummer naar kar@rijnstate.nl.

Lijkt het je interessant, maar weet je niet zeker of het iets voor je is? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst op woensdag 5 februari 16.30-17.30 uur. Daar krijg je meer uitleg over wat een Kinderadviesraad doet. Meld je aan voor deze bijeenkomst via kar@rijnstate.nl

 

De uitstraling van de Kinderadviesraad is tot stand gekomen met dank aan Simons en Boom, Arnhem (bureau voor grafisch ontwerp en visuele communicatie).

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: