Specialisten lopen op de brug in het Atrium Arnhem

Rijnstate plaats 13 topklinische ziekenhuizen in AD Ziekenhuis Top 100Vandaag publiceert het Algemeen Dagblad haar jaarlijkse onderzoek naar de  top 100 ziekenhuizen. Het AD maakt onderscheid in streekziekenhuizen,  topklinische en academische ziekenhuizen. Bij de topklinische ziekenhuizen staat Rijnstate op plek 13. 

De AD Ziekenhuis Top 100 is gebaseerd op kwaliteitsgegevens die ziekenhuizen verplicht zijn openbaar te maken. Die kwaliteitscijfers komen voort uit de kwaliteitsindicatoren van onder andere de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) en het Zorginstituut Nederland. De AD Ziekenhuis Top 100 staat vandaag in de krant en op de website van het AD.

Hoe worden prestaties van ziekenhuizen gemeten?

De AD Ziekenhuis Top 100 is een van de lijsten waarin de prestaties van de Nederlandse ziekenhuizen met elkaar worden vergeleken. Vergelijking tussen ziekenhuizen gebeurt door allerlei instanties, zoals patiëntverenigingen, zorgverzekeraars en kranten. Op Ziekenhuischeck.nl kunt u zelf indicatoren vergelijken van verschillende ziekenhuizen. 

Wij vinden kwaliteit van zorg natuurlijk erg belangrijk. Wij streven ernaar op alle voor ons relevante kwaliteitsindicatoren goed te presteren. We werken er hard aan om onze patiënten de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg te bieden.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: