Patiënte met arts en verpleegkundige in een behandelkamer

Voortgang contracten zorgverzekeraars voor 2020Zoals u weet, sluit het ziekenhuis contracten af met zorgverzekeraars over de zorg die wij verlenen. Voor u is het belangrijk om te weten of Rijnstate een contract heeft met de zorgverzekeraar van uw keuze, zodat zeker is of u kunt rekenen op volledige vergoeding van de zorg die wij u verlenen.

Wanneer wordt uw zorg vergoed?

Als u een restitutiepolis heeft, wordt uw zorg altijd vergoed. Als u een budget- of naturapolis heeft, is het wel nodig dat uw zorgverzekeraar een contract heeft met de zorgverlener die u kiest. Is dat niet zo, dan kan het voorkomen dat u zelf een deel van de kosten moet betalen.

Welke contracten heeft Rijnstate voor 2020?

Voor 2020 zijn we met enkele zorgverzekeraars nog in gesprek over het contract. In de tabel hieronder ziet u de laatste stand van zaken. Dit overzicht passen we aan zodra er een nieuw contract is gesloten.

Zorgverzekeraar Status contract
Menzis Overeenkomst
VGZ Overeenkomst
ASR Overeenkomst
VRZ Overeenkomst
DSW Overeenkomst
CZ Overeenkomst
Zilveren Kruis (Achmea) Overeenkomst
Caresq Overeenkomst

Status 24 januari 2020.

Budget- of naturapolis

Heeft u een budget- of naturapolis en wilt u zeker weten dat uw zorg bij Rijnstate volledig vergoed wordt volgend jaar? Kies dan te zijner tijd voor een verzekeraar die een contract met ons heeft gesloten.

Welke zorgverzekeraars zijn er?

Er zijn in Nederland verschillende zorgverzekeraars  die risicodrager zijn voor één of meerdere labels, verzekeraars en volmachten. Bekijk alle zorgverzekeraars en labels die onder deze verzekeringen vallen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: