Patiënte met arts en verpleegkundige in een behandelkamer

Informatiestand ‘Ik regel mijn zorg goed' in Rijnstate ArnhemIn deze tijd van het jaar krijgt iedereen weer een aanbod van zijn zorgverzekeraar. Het is belangrijk om dit nieuwe aanbod goed te bekijken. Ook als u niets aan uw zorgverzekering wilt veranderen. Uw zorgverzekeraar kan de polisvoorwaarden namelijk aangepast hebben. Op woensdag 11 december staat er een informatiestand in de centrale hal van Rijnstate Arnhem. Hier kunt u terecht met vragen over bijvoorbeeld overstappen van zorgverzekeraar, uw eigen risico en zorgtoeslagen.

Landelijke campagne ‘Ik regel mijn zorg goed’

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) informeert Nederlanders elk jaar over veranderingen rondom de zorgverzekering. Met de landelijke campagne ‘Ik regel mijn zorg goed’ wil het ministerie u informeren waar u op moeten letten bij het controleren van de zorgpolis. Het is belangrijk om bewust te kijken naar uw eigen zorgsituatie en te controleren of uw zorgverzekering hier wel goed bij past.

11 december: informatiestand ‘Ik regel mijn zorg goed’

Op woensdag 11 december 2019 staat er een informatiestand van de landelijke campagne ‘Ik regel mijn zorg goed’ in de centrale hal van Rijnstate Arnhem. Tussen 9.00 en 17.00 uur kunt u hier terecht met vragen over bijvoorbeeld overstappen van zorgverzekeraar, uw eigen risico, zorgtoeslagen en wat het verschil is tussen een restitutie- of naturapolis.

Informatiepunt Financiën Rijnstate Arnhem

Als u op dit moment onder behandeling bent bij Rijnstate, kan het wijzigen van uw zorgverzekering financieel nadelige gevolgen voor u hebben. Dit kan per patiënt verschillend zijn. Als u hier meer over wilt weten, kunt u terecht bij het Informatiepunt Financiën in Rijnstate Arnhem. U vindt het informatiepunt op de begane grond in de centrale hal, route 1. Ook kunt u contact opnemen met het informatiepunt via telefoonnummer 088 - 005 5734 of e-mail ipf@rijnstate.nl. Het hele jaar door kunt u met vragen over uw zorgverzekering ook terecht bij het Informatiepunt Financiën.

Kijk voor meer informatie op www.rijnstate.nl/vergoedingen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: