Overlast door werkzaamheden aan fietspad CattepoelsewegAan het fietspad van de Cattepoelseweg in Arnhem vinden van dinsdag 5 tot en met donderdag 14 november onderhoudswerkzaamheden plaats. Het asfalt op het fietspad wordt vernieuwd. Tijdens de werkzaamheden is het niet mogelijk om te parkeren op een gedeelte van de Cattepoelseweg.

De onderhoudswerkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd, waarbij eerst de rijbaan vanaf de Wagnerlaan wordt afgesloten en vervolgens de rijbaan in tegengestelde richting. De werkzaamheden vinden alleen plaats van dinsdag tot en met donderdag. Deze dagen is zowel het fietspad als de rijbaan tussen 06.00 en 18.00 uur volledig afgesloten voor verkeer. De parkeerverboden gelden van maandag 4 tot en met donderdag 7 november en van maandag 11 tot en met donderdag 14 november. Het verzoek is echter om motorvoertuigen al voor zondagavond elders te parkeren.

Omleiding

Het gemotoriseerde verkeer wordt omgeleid via de Wagnerlaan, Apeldoornseweg en Dalweg en het fietsverkeer via de Wagnerlaan en de Hommelseweg. De hulpdiensten en lijnbussen kunnen gedurende de werkzaamheden wel gebruik maken van de Cattepoelseweg. 

Meer informatie over de werkzaamheden staat op de projectwebsite van Roelofs, www.roelofsgroep.nl/gow, en de Facebook-pagina www.facebook.com/GOWArnhem.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: