Jeroen Rutter en Frank Willems (CMSR)

Jeroen Rütter nieuwe voorzitter medisch specialisten RijnstateOncologisch chirurg Jeroen Rütter is per 1 januari voorzitter van de Coöperatie Medisch Specialisten Rijnstate (CMSR), waarin alle artsen bij Rijnstate zich verenigd hebben. Rütter volgt cardioloog Frank Willems op, die voorzitter was sinds de oprichting van de CMSR in 2015 en daarvoor drie jaar van de voorloper van de CMSR.

Bestuurlijke ervaring

Jeroen Rütter kijkt uit naar zijn bestuurlijke rol. “Ik vind het leuk om met visie en strategie bezig te zijn en heb diverse bestuurlijke functies bekleed. Zo heb ik onder andere zeven jaar in een stafbestuur gezeten en ik ben actief geweest bij de vorming van ons Oncologisch Centrum. Het CMSR is echt een bedrijf, met veel verantwoordelijkheid. Maar het bestuurlijke past me, ik vind het leuk om te doen.”

Digitale strategie

Rütter gaat zich onder andere richten op de digitale strategie van Rijnstate. “Digitaal werken wordt de komende jaren heel belangrijk. Voor de patiënt, maar ook voor de medewerkers en voor de artsen. Wij kijken daarbij als CMSR met de doktersbril op naar deze digitale ontwikkelingen.” Andere thema’s die spelen zijn de plannen voor een polikliniek in Elst, keuzes maken in medische behandelingen en nieuwe mogelijkheden voor zorg in netwerkverband.

Zoeken naar continuïteit

Frank Willems gaat zich weer volledig wijden aan zijn functie als cardioloog. “Ik ga me onder andere weer bezighouden met hartfalen, een van mijn specialisaties, en met de behandeling van vrouwen met borstkanker die schade aan hun hart hebben opgelopen tijdens de behandeling. Dat doe ik samen met de oncologen. Ik ben er trots op dat we in de afgelopen jaren alle medische specialisten hebben samengebracht bij Rijnstate op een manier waar iedereen zich goed bij voelt. Samen vinden we de continuïteit van het ziekenhuis belangrijk.”

Meer weten? Ga naar de website van de CMSR 

Jeroen Rütter en Frank Willems Jeroen Rütter (links) en Frank Willems.
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: