Rijnstate laat zien hoe het ziekenhuis voorbereid is op het coronavirusHet is goed om te weten dat ziekenhuizen goed voorbereid zijn op het coronavirus. Er worden extra maatregelen genomen om de kans op verspreiding van het virus naar kwetsbare patiënten te verkleinen en om klaar te zijn voor opname van meer coronapatiënten. Maar wat betekent het in de praktijk?

Rijnstate laat zien hoe het ziekenhuis voorbereid is op het coronavirus. Jordi Deckert, verpleegkundige op de Spoedeisende Hulp van Rijnstate, heeft hierover een video gemaakt in het ziekenhuis. Zo kan iedereen zien wat het betekent als een patiënt binnenkomt op de Spoedeisende Hulp en mogelijk het coronavirus heeft. En naast het coronavirus zijn er natuurlijk ook nog andere patiënten die met spoed zorg nodig hebben. Hoe houden we dat uit elkaar? Wat betekent het voor de patiënt en voor het zorgpersoneel? Bekijk het in dit filmpje.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: