Patiënte zit in het Atrium Arnhem op de bank en kijkt op smartphone

Rijnstate Zorgapp voor patiënten met hartfalen liveVandaag gaat de Rijnstate Zorgapp voor de behandeling bij hartfalen live. Deze app zet alle stappen van het onderzoeks- en behandeltraject met de bijbehorende informatie op een overzichtelijke tijdlijn.

Wat biedt de Zorgapp voor patiënten met hartfalen?

De app informeert patiënten en hun naasten over hartfalen en de onderzoeken en behandeling die hierbij komen kijken. Daarbij wordt gebruik gemaakt van animaties en video’s van de Hartstichting. Patiënten ontvangen naast gerichte informatie over hartfalen ook meldingen die ondersteunen bij wat de patiënt zelf kan doen om hartfalen zo stabiel mogelijk te houden.

App beschikbaar voor meer behandelingen

Op dit moment is er is al een Rijnstate Zorgapp beschikbaar voor de volgende behandelingen:

  • Borstkanker
  • COPD
  • Crohn & Colitis
  • Hartkatheterisatie
  • Totale heupvervanging
  • Totale knievervanging

We verwachten dat er nog veel specialismen en behandelingen volgen.

De Zorgapp downloaden en gebruiken

Download de gratis Zorgapp op uw smartphone of tablet. Ga naar de App Store of Google Play Store, zoek naar: ‘Rijnstate Zorgapp’ en kies ‘download’ of ‘installeren’. Open hierna de Zorgapp.

Wanneer u de app opent, kiest u een behandeling. Selecteer het specialisme “Cardiologie”. Kies daarna voor “Hartfalen”.

U kunt meteen of op een later moment de datum invullen waarop u uw afspraak met de verpleegkundig specialist heeft. Als u niet bij de verpleegkundig specialist komt, vul hier dan de datum in waarop u de diagnose hartfalen heeft gekregen van uw cardioloog. Accepteer de algemene voorwaarden. Klik daarna op ‘Start’.

U krijgt uitleg over de werking van de app, lees dit door en klik op ‘volgende’. Aan het einde klikt u op 'Ik snap het!'.

Smartphone met Rijnstate Zorgapp voor patiënten met hartfalen
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: