Verkeersbord werkzaamheden aan de weg

Werkzaamheden aan Cattepoelseweg in Arnhem



Van maandag 22 juni tot en met vrijdag 17 juli 2020 vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan het asfalt op de Cattepoelseweg in Arnhem.

De onderhoudswerkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd. De eerste fase vindt plaats vanaf maandag 22 juni 6.00 uur t/m maandag 13 juli 6.00 uur. Tijdens deze werkzaamheden wordt de Cattepoelseweg richting Arnhem Centrum tussen de Wagnerlaan en de Heselbergherweg afgesloten voor verkeer.

Aansluitend aan deze werkzaamheden worden vanaf maandag 13 juli t/m vrijdag 17 juli 2020 beide kanten van de Cattepoelseweg afgesloten. Het gaat om de Cattepoelseweg tussen de Wagnerlaan en de Heselbergherweg. Op maandag 13 juli en op donderdag 16 juli is bovendien de rijbaan richting centrum van de Cattepoelseweg en Hommelseweg, tussen de Heselbergherweg en de Dalweg, volledig afgesloten voor verkeer. De bestaande fietsstrook wordt hier voorzien van rood asfalt.

Omleiding

Gedurende de werkzaamheden is het werkgebied niet toegankelijk en is het dus niet mogelijk om te parkeren langs het werkgebied.

Gemotoriseerd verkeer richting het centrum van Arnhem wordt omgeleid via de Wagnerlaan, Apeldoornseweg en Dalweg. Het fietsverkeer richting Arnhem Centrum wordt omgeleid via het fietspad van de Van Westheenelaan en de Apeldoornseweg. De bussen rijden via een omleiding. De bushalte ‘Heselbergherweg’ komt tijdens de werkzaamheden tijdelijk te vervallen.

Meer informatie over de werkzaamheden vindt u op de projectwebsite van Roelofs www.roelofsgroep.nl/gow en de Facebook-pagina www.facebook.com/GOWArnhem.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: