Patiënte zit in het Atrium Arnhem op de bank en kijkt op smartphone

Rijnstate Zorgapp voor patiënten afdeling Hartkatheterisatie liveOp 3 maart 2020 ging binnen Rijnstate de Zorgapp van de afdeling Hartkatheterisatie live. De Zorgapp is voor patiënten die een ingreep ondergaan op de afdeling Hartkatheterisatie. De app zet alle stappen van het onderzoeks- en behandeltraject met de bijbehorende informatie op een overzichtelijke tijdlijn.

De app begeleidt patiënten en hun naasten vanaf het moment dat ze met hun behandelend cardioloog hebben besloten dat ze een ingreep op de afdeling Hartkatheterisatie zullen ondergaan. De patiënt kan in de Zorgapp de datum van de ingreep invoeren. Vanaf dat moment krijgt de patiënt de juiste informatie op het juiste moment en altijd bij de hand via smartphone of tablet.

Wat biedt de Zorgapp van de afdeling Hartkatheterisatie?

Patiënten en hun naasten krijgen alvast een indruk van de afdeling Hartkatheterisatie door middel van informatie en afbeeldingen. Daarnaast kan de patiënt lezen hoe het beloop van de opname eruit zal zien. De patiënt krijgt meldingen van voorbereidingen die hij moet doen. Ook geeft de app belangrijke informatie over leefregels na de ingreep.

App beschikbaar voor meer behandelingen

Op dit moment is er is al een Rijnstate Zorgapp beschikbaar voor de behandelingen ‘totale heupvervanging’ en ‘totale knievervanging’ en voor patiënten van de Mammapoli. We verwachten dat er nog veel specialismen en behandelingen volgen.

De Zorgapp downloaden en gebruiken

Download de gratis Zorgapp op uw smartphone of tablet. Ga naar de App Store of Google Play Store, zoek naar: ‘Rijnstate Zorgapp’ en kies ‘download’ of ‘installeren’. Open hierna de Zorgapp.

Wanneer u de app opent, kiest u een behandeling. Selecteer het specialisme “Cardiologie”. Kies daarna voor “Hartkatheterisatie”.

U kunt meteen of later uw ingreepdatum invullen. Accepteer de algemene voorwaarden. Klik daarna op ‘Start’.

U krijgt uitleg over de werking van de app, lees dit door en klik op ‘volgende’. Aan het einde klikt u op 'Ik snap het!'.

Daarna komt u in de app van de afdeling Hartkatheterisatie en volgt er na een korte inleiding een keuzemenu van ingrepen. Hier kunt u een ingreep aanklikken. De ingrepen zijn genummerd. Dit cijfer staat ook in uw oproepbrief.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: